logo

Mobiasbancă – Groupe Société Générale a deschis o nouă filială în Chişinău


https://www.ipn.md/ro/mobiasbanca-groupe-societe-generale-a-deschis-o-noua-filiala-in-chisinau-7542_1065348.html

Joi,  2 aprilie 2015, BC „Mobiasbancă - Groupe Société Générale” S.A. a sărbătorit deschiderea unei noi filiale în Chişinău. Filiala nr.51 Creangă  este situată în sectorul Buiucani a capitalei, str. Ion Creangă 49/2, într-o zonă comercială strategică.

Noua filială este amenajată conform standardelor Grupului Société Générale și oferă gama completă de servicii bancare atât pentru persoane fizice, cât și pentru companii mici și mari. Deservirea clienţilor se bazează pe principiul de universalitate: ghişeele universale şi deservirea de către un consilier clientelă dedicat. În acest fel, banca dorește să fie mai aproape de clienții săi și de necesităţile acestora. De asemenea, filiala este dotată cu un bancomat pentru operaţiuni de retragere a numerarului.

Filiala şi-a început activitatea acum câteva luni, iar astăzi şi-a invitat clienţii şi partenerii pentru a sărbători acest eveniment împreună. Ceremonia oficială de deschidere a început tradițional prin tăierea panglicii roșii de către Ridha Tekaia, Președintele băncii, alături de Filip Kotora, Director Comercial al băncii și Sergiu Roibu, Directorul filialei.

„Prin deschiderea acestei noi filiale, BC „Mobiasbancă - Groupe Société Générale” S.A. continuă strategia de dezvoltare și consolidare a reţelei comerciale pentru a fi cât mai aproape de clienţii săi. Aceasta este una dintre priorităţile de dezvoltare a băncii, care are drept scop îmbunătăţirea calităţii de deservire şi a comodităţii amplasării unităţilor comerciale”, a menționat domnul Filip Kotora.

Domnul Ridha Tekaia a subliniat că noua filială este poziționată strategic, cât și faptul că rezultatele acesteia depind de angajamentul fiecărui membru al echipei pentru dezvoltarea relațiilor durabile cu clienții și partenerii băncii.

La eveniment au participat, de asemenea, Nicolae Stefanov, reprezentantul Preturii sectorului Buiucani; Damien Granier, Directorul Diviziei Operaţiuni și Suport; Victor Pădure, Director Regiunea Centru, precum și clienții, partenerii băncii. Persoanele care au vizitat unitatea în această zi au primit cadouri promoţionale cu logotipul băncii.

Programul de lucru al filialei nr.51 Creangă  este de luni până vineri, între orele 09:00-17:00, cu pauza de masă între 13:30-14.00.

BC „Mobiasbancă - Groupe Société Générale” S.A. este o bancă comercială universală, care deservește peste 118.000 de clienţi activi în sectorul corporativ, IMM-urilor și de retail prin intermediul unei rețele de 58 de unităţi. În 2015, Mobiasbancă va celebra aniversarea a 25 de ani de activitate în Republica Moldova. Aceasta rămâne prima şi unica bancă din Moldova care deţine certificatul calităţii ISO 9001:2008, asumându-şi angajamentul de a oferi clienţilor săi produse şi servicii calitative, îmbunătăţind în permanenţă nivelul de satisfacţie al acestora.

Banca este o subsidiară a Grupului Société Générale, una dintre cele mai mari instituții financiare din Europa. Timp de 150 de ani, grupul francez a depăşit cele mai mari provocări şi a susţinut clienţii săi, oferindu-le siguranţă şi stabilitate. Astăzi peste 32 milioane de clienţi din toată lumea au încredere Groupe Société Générale.