logo

Milsami a pierdut meciul de duminică


https://www.ipn.md/ro/milsami-a-pierdut-meciul-de-duminica-7979_1008863.html

Milsami se îndreaptă tot mai mult de primele clasate şi riscă să nu joace şi în sezonul viitor în Liga Europei. Formaţia din Orhei a pierdut meciul de duminică seara cu FC Tiraspol, scor 1-2 şi ocupă abia locul 7 în clasament. La finalul partidei, antrenorul Vladimir Veber a criticat dur prestaţia arbitrilor, anunţă IPN.

„Am avut un gol perfect valabil. Asistentul nici nu a vrut să vorbească cu noi după meci. Aceste puncte pierdute pot să ne coste scump la finalul campionatului”, a declarat Veber la conferinţa de presă.

Milsami a condus-o pe FC Tiraspol după ce Artur Patraş a marcat direct din corner. Gazdele au întors rezultatul încă până la pauză, după reuşitele lui Karaneychev şi Zarichniuk.

FC Tiraspol se află pe podium, fiind la egalitate de puncte cu FC Costuleni, învingătoare 5-1 în meciul cu Olimpia. Ambele echipe au cu câte 7 puncte mai puţin ca liderul Sheriff, care a câştigat în meciul cu Rapid, cu 3-2.

Igor Dobrovolski a debutat cu o remiză pentru Veris, 0-0, împotriva fostei sale echipe Dacia. Într-un alt meci, Zimbru a dispus de Academia, cu 3-0.

Partida Dinamo-Auto – Speranţa nu s-a jucat. Fotbaliştii Speranţei nu au făcut deplasarea la Ternovca, în semn de protest faţă de conducerea echipei care nu le-a achitat salariile.