logo

Microbuzele de pe ruta 103 vor circula pe Ștefan cel Mare până la sfârșitul lunii


https://www.ipn.md/ro/microbuzele-de-pe-ruta-103-vor-circula-pe-stefan-cel-7967_1047644.html

Microbuzele de pe ruta 103 vor circula, până la sfârșitul lunii martie, pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt. Aceasta, din cauza lucrărilor de pozare a rețelelor, care au loc pe mai multe porțiuni a străzii 31 August 1989.

Solicitat de IPN, Vasile Chirilescu, specialistul principal în relații cu mass-media din cadrul Primăriei municipiului Chișinău, a declarat că a existat posibilitatea ca microbuzele de pe ruta 103 să circule pe strada București, însă s-a optat pentru bulevardul central deoarece pe București traficul e mai intens și nu există posibilitatea pentru șoferi de a vira la stânga.

Traficul rutier pe strada 31 august 1989, în perimetrul străzilor Mitropolit Bănulescu-Bodoni și Alexandr Pușkin, Ismail şi Lev Tolstoi, dar și pe tronsonul Ion Vasilenco și Ciuflea, este sistat de pe 5 martie. Lucrările se vor încheia la sfârșitul acestei luni.

În noiembrie 2014, printr-un Regulament al municipalității, circulația prin centrul orașului Chișinău a fost interzisă pentru toate rutele de microbuz.