logo

Maib și BMW Moldova lansează un parteneriat pentru soluții de finanțare auto inovatoare, dedicate companiilor


https://www.ipn.md/ro/maib-si-bmw-moldova-lanseaza-un-parteneriat-pentru-solutii-7542_1108040.html

Maib, cea mai mare bancă comercială din Republica Moldova, continuă să inoveze și să aducă soluții financiare de top pentru clienții săi prin semnarea unui nou parteneriat strategic cu BMW Moldova – unul dintre cei mai renumiți producători de automobile de clasa premium la nivel mondial. Acest parteneriat vine în completarea colaborărilor existente, confirmând angajamentul maib de a oferi soluții flexibile, avantajoase și rapide companiilor din sectorul IMM, interesate de achiziția de vehicule premium.

Prin acest parteneriat exclusiv, maib oferă companiilor posibilitatea de a accesa soluții de finanțare auto pentru achiziționarea modelelor BMW direct de la Autospace, Importator General BMW în Republica Moldova, cu beneficii financiare semnificative. Scopul este acela de a oferi afacerilor nu doar acces la automobile de ultimă generație, ci și soluții care să optimizeze cashflow-ul și să aducă plus valoare pe termen lung.

Avantajele exclusive ale finanțării auto prin parteneriatul maib – BMW Moldova:

  • 0% avans – finanțare până la 100% din valoarea automobilului;
  • 0% comision de acordare și administrare – eliminăm orice costuri suplimentare pentru un proces transparent și eficient;
  • 0% comision pentru rambursarea anticipată – oferim flexibilitate completă în gestionarea creditului auto;
  • termen de finanțare de până la 5 ani – adaptabil la nevoile fiecărei companii;
  • gaj – automobilul achiziționat este singura garanție necesară;
  • procesare rapidă – aplicare online, aprobare rapidă, fără vizite suplimentare la bancă.

Cu maib, companiile pot să investească în mobilitate de lux, decontând cheltuielile din veniturile generate de business, maximizând în același timp avantajele fiscale și financiare.

Pașii pentru obținerea unui credit auto prin parteneriatul maib – BMW Moldova:

  1. aplicați online;
  2. semnați digital contractul de credit;
  3. primiți cheile automobilului și porniți la drum cu BMW-ul visat.

Cu noul parteneriat cu BMW Moldova, maib continuă să-și îndeplinească misiunea de a oferi soluții financiare flexibile și avantajoase, menținând standarde ridicate de calitate pentru clienții săi din mediul de afaceri. Prin această colaborare, maib demonstrează încă o dată că este un partener de încredere în realizarea obiectivelor de dezvoltare și modernizare a companiilor din Republica Moldova.

Tu conduci, noi finanțăm!


*******
DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.