logo

Maia Sandu: Să nu împărțim oamenii! Toți suntem parte din Moldova


https://www.ipn.md/ro/maia-sandu-sa-nu-impartim-oamenii-toti-suntem-parte-8013_1108387.html

Președinta Maia Sandu, care candidează pentru un nou mandat prezidențial, îndeamnă oamenii la unitate. „Să nu împărțim oamenii după etnii, să nu învinovățim cetățenii care au votat într-un fel sau altul. Toți suntem parte din Moldova”, spune candidata Partidului Acțiune și Solidaritate, citată de IPN.

Maia Sandu a menționat că oamenii au reușit să învingă de atâtea ori în lupte complicate și nedrepte doar pentru că s-au ținut uniți. „Am demonstrat de multe ori că răul poate fi învins  cu dragoste de neam și cu credință. Cu încredere unii în alții”, menționează președinta.

Ea spune că toți locuim aici și vrem să fie bine. Învrăjbirea oamenilor îi ajută doar pe cei care vor să readucă hoții la putere. „Poporul nostru a știut și în cele mai grele vremuri să trăiască în bună înțelegere, împreună, să construiască o casă, un sat, o țară. Ne unește omenia și vrem același lucru – pace și bunăstare acasă”, a mai spus Maia Sandu.

Candidata PAS a acces în turul II al alegerilor prezidențiale, acumulând 42,45% voturi. Pe 3 noiembrie, ea se va duela cu candidatul Partidului Socialiștilor, Alexandr Stoianoglo, care a obținut 25,98% voturi în primul tur.