logo

Mai mulţi consilieri locali din raionul Râşcani aderă la PDM


https://www.ipn.md/ro/mai-multi-consilieri-locali-din-raionul-rascani-adera-la-pdm-7965_1012210.html

Mai mulţi consilieri locali din raionul Râşcani părăsesc PCRM şi aderă la PDM, notează IPN cu referire la o declaraţie a consilierilor respectivi, distribuită de PDM.

„Părăsim Partidul Comuniştilor din Republica Moldova cu dezamăgire faţă de ceea ce a ajuns să reprezinte, astăzi, această formaţiune politică în care mulţi îşi puseseră speranţele şi, la fel ca noi, s-au dezamăgit. Părăsim Partidul Comuniştilor din Republica Moldova după ce, în ultima perioadă, am făcut tot ce ne-a stat în putinţă să facem vocea cetăţenilor din Râşcani auzită de către liderii acestui partid. Cu regret, aceste eforturi ale noastre nu au reuşit. Dimpotrivă, liderii PCRM se prefac a uita ce tocmai ei au promis în faţa alegătorilor, în campaniile electorale. Constatăm cu regret că PCRM a ajuns astăzi un partid aflat în pragul destructurării, fără planuri constructive şi fără o direcţie clară pentru viitor. Iar semnale de însănătoşire nu apar”, se spune în declaraţie.

Autorii acesteia anunţă că au ales să continue activitatea noastră în cadrul Consiliului Raional Râşcani alături de echipa Partidului Democrat, „pe care o cunoaştem şi o apreciem”. „Regăsim în Partidul Democrat acel respect al politicienilor faţă de interesul cetăţeanului, pe care liderii PCRM l-au uitat sau poate nu l-au avut niciodată. Facem acest pas spre viitor şi suntem siguri că este decizia corectă. Aderăm la un partid social, care pune mai mare preţ pe rezultate decât oricare altă formaţiune. Avem încredere în programul PDM şi, mai important decât orice, ne regăsim în preocuparea Partidului Democrat faţă de bunăstarea celor mulţi”, afirmă autorii declaraţiei.

Semnatarii acesteia sunt consilierii raional Ion Ursu şi Andrei Miron, precum şi Galina Spînu şi Mircea Caraiman, reprezentanţi ai Consiliului sătesc Mihăileni, Râşcani.