logo

Lilian Carp: În turul II vom întoarce Primăria și CMC oamenilor


https://www.ipn.md/ro/lilian-carp-in-turul-ii-vom-intoarce-primaria-si-8012_1100511.html

În turul doi al alegerilor locale vom întoarce Primăria și Consiliul municipal Chișinău oamenilor – susține candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate la funcția de primar al capitalei, Lilian Carp. Potrivit lui, echipa sa este cea care poate schimba lucrurile în Chișinău, transmite IPN.

„Oamenii vor liniște, confort, condiții normale și soluționarea problemelor majore. Vor un primar care să muncească pentru confortul lor, nu politică și scandal la televizor. Și singura are poate face acest lucru este echipa PAS. Și le sunt recunoscător colegilor mei care au muncit și s-au dedicat oamenilor din Chișinău. Împreună putem face diferența”, a declarat Lilian Carp într-o conferință de presă.

Prezent la eveniment, liderul PAS Igor Grosu, președinte al Parlamentului, a menționat că toți candidații PAS sunt determinați, încrezători și gata să pună numărul pentru a dezvolta localitățile lor.

„Alegând un primar PAS, primar european, ne apropiem tot mai mult de aderarea la Uniunea Europeană. Și aceasta pentru că UE pornește de fapt de la fiecare sat și oraș prin condițiile pe care le creăm acolo”, a mai spus Igor Grosu.