logo

Lansarea concursului ”MISS REGINA VINULUI 2014”


https://www.ipn.md/ro/lansarea-concursului-miss-regina-vinului-2014-7542_1065256.html

Comunicat de presă

În premieră absolută în Republica Moldova se organizează în cadrul Festivalului Ziua Naţională a Vinului - concursul - MISS REGINA VINULUI 2014 - la data de 03 octombrie 2014.

Scopul concursului este să selecteze o persoană care va fi imaginea reprezentativă pentru promovarea vinului naţional, aceasta urmând să-l promoveze pe durata unui an la diverse evenimente naţionale şi internaţionale de promovare a vinurilor.

Pentru titlul „Miss Regina Vinului” vor concura în finală 11 participante, fiind supuse mai multor probe de concurs, cum ar fi prezentarea personală în costum naţional, proba creației artistice cu tematica vinicolă, proba ținutei de seară şi bineînţeles că finalistele nu vor scăpa nici de întrebările tematice din domeniul vinificaţiei. Juriul la rândul său, urmează să fie format din 7-12 membri, persoane notorii din ţară şi de peste hotare.

Astfel, în vederea promovării valorilor seculare moldovenești în arta creării vinului prin prisma frumuseții și inteligenții, fetele din toată țara sunt invitate să participe la acest concurs. Prin urmare, toate domnişoarele cu o vârstă cuprinsă între 18 și 27 de ani, o înălțime minimă de 1,70 m și cunoscătoare a limbii engleze, sunt invitate să acceseze site-ul www.reginavinului.md pentru completarea obligatorie a formularului de participare.

Perioada de înregistrare este 21 august – 5 septembrie 2014.

Câștigătoarea Concursului MISS REGINA VINULUI va primi din partea organizatorilor un premiu bănesc impunător, care este stipulat în Regulamentul Concursului și va semna un contract exclusiv de promovare a vinurilor moldovenești peste hotarele țării pentru o perioadă de un an.

Preselecția Concursului MISS REGINA VINULUI va fi organizată pe 6-7 septembrie 2014. Tinerele selectate vor fi invitate să se prezinte conform unui grafic stabilit. Regulamentul concursului și informația suplimentară o găsiți pe site-ul concursului www.reginavinului.md

Amintim, că concursul Miss Regina Vinului are o tradiţie îndelungată în statele membre ale Uniunii Europene, în Germania este organizat anual şi este la cea de a 65-a ediţie.

Date de contact: 022923001, 069677239 Aurelia Braguta

Comitetul organizatoric al concursului „Miss Regina Vinului”