logo

Irina Vlah va anunța pe cine susține în turul II, după ce va consulta cetățenii


https://www.ipn.md/ro/irina-vlah-va-anunta-pe-cine-sustine-in-turul-8013_1108381.html

Irina Vlah, care a candidat independent la funcția de președinte, spune că în ziua imediat următoare după alegeri a primit o mulțime de apeluri și mesaje de la cetățenii care au votat pentru ea și care au întrebat-o despre acțiunile de mai departe. Politiciana a declarat, într-un briefing de presă la IPN, că își va anunța decizia doar după o consultare amplă cu cetățenii, mai ales în localitățile în care a fost votată masiv.

„Pe 20 octombrie am participat la alegerile prezidențiale, în calitate de candidat independent, unde am obținut un suport apreciabil din partea cetățenilor. Pe această cale țin să le mulțumesc”, a declarat Irina Vlah. Aceasta a adăugat că a decis să demareze o amplă campanie de consultări cu cetățenii privind acțiunile de mai departe.

„Oamenii vor să se implice. Fără o implicare masivă a oamenilor, care nu sunt indiferenți de soarta țării, Republica Moldova nu poate fi salvată”, a afirmat Irina Vlah.

Politiciana a anunțat că, împreună cu echipa, va merge în localități unde va discuta cu oamenii, și că va merge, în special, în localitățile unde a fost votată de un număr semnificativ de alegători. Potrivit Irinei Vlah, acești oameni au investit speranțe în votul lor și acum este corect ca ei să fie implicați direct în procesul de luare a deciziilor pe viitor

„Sunt sigură că și de această dată oamenii mă vor ajuta să iau o decizie corectă, iar care va fi această decizie voi anunța public la finalul campaniei de consultări cu cetățenii”, a declarat Irina Vlah.

Notă: Agenția IPN oferă dreptul la replică persoanelor care se consideră vizate în știrile realizate de pe declarațiile organizatorilor prezentei conferințe de presă, inclusiv prin facilitarea organizării altei conferințe de presă în condiții similare.