logo

Irina Vlah: Rezultatul înregistrat este o victorie, pentru mine și echipa mea


https://www.ipn.md/ro/irina-vlah-rezultatul-inregistrat-este-o-victorie-pentru-mine-8013_1108305.html

Irina Vlah, care a candidat independent în alegerile prezidențiale, spune că pentru ea și pentru echipa ei rezultatul înregistrat este o victorie. Potrivit lui Vlah, dacă alegerile nu erau fraudate chiar în ziua scrutinului, ea ar fi obținut un rezultat mult mai bun.

„Am fost cel mai persecutat candidat. Despre intimidările, presiunile, atacurile de imagine la care am fost supusă am comunicat permanent pe durata campaniei electorale”, a declarat Irina Vlah într-un briefing de presă la IPN.

Irina Vlah consideră că puterea a făcut totul pentru a o împiedica să desfășoare campania electorală și că a fost ținta mai multor provocări, dar chiar și în aceste condiții a reușit să-și promoveze oferta electorală și să ajungă să discute direct cu mulți de oameni minunați.

„Vreau pe această cale să le mulțumesc cetățenilor Republicii Moldova care au votat pentru candidatura mea. Totodată, vreau să le mulțumesc tuturor celor cu care am contactat în timpul campaniei electorale. Oamenii au fost și rămân sursa mea de energie, care îmi dă puterea necesară de a merge mereu înainte. Promit că și în continuare voi fi alături de cetățenii Republicii Moldova”, a declarat Irina Vlah.

Ea spune că, împreună cu echipa sa și cu oamenii, va identifica soluții pentru problemele cu care se confruntă țara și vor depune tot efortul necesar ca acestea să fie rezolvate.

În altă ordine de idei, Irina Vlah a spus că, împreună cu colegii, analizează mai multe informații despre fraudele ziua alegerilor. „Pentru noi este absolut clar că, dincolo de presiunile din campanie, cei de la guvernare, având toate pârghiile la dispoziție au fraudat rezultatele, inclusiv în ziua votării”.

Notă: Agenția IPN oferă dreptul la replică persoanelor care se consideră vizate în știrile realizate de pe declarațiile organizatorilor prezentei conferințe de presă, inclusiv prin facilitarea organizării altei conferințe de presă în condiții similare.