logo

Încurajăm micii campioni ai fotbalului împreună cu Special Olympics


https://www.ipn.md/ro/incurajam-micii-campioni-ai-fotbalului-impreuna-cu-special-olympics-7542_1065520.html

Tradițional, în fiecare primăvară, în cadrul săptămânii fotbalului sunt organizate mai multe turnee de fotbal printre copii în toată republica.

Organizația obștească Special Olympics, care are scopul de a integra în societate copii cu nevoi intelectuale speciale, a  organizat sâmbătă, 9 aprilie, Turneul Municipal de mini-fotbal la care au participat circa 60 de copii din instituțiile de învățământ din or. Chișinău.

Fiind un vechi prieten al Asociației, Mobiasbancă a susținut campionii fotbalului printre juniori cu daruri dulci, pentru a-i încuraja să practice sportul în continuare și să se dezvolte armonios fizic și intelectual.

La 6 mai va avea loc finala turneului și vor fi desemnați câștigătorii într-o Gală festivă, cu participarea a peste 500 de copii din întreaga țară și a oaspeților de onoare de peste hotare. 

BC „Mobiasbancă – Groupe Société Générale” S.A. este partenerul ”Special Olympics” Moldova din anul 2010, susținând participarea persoanelor cu nevoi intelectuale speciale la competiții sportive din țară și de peste hotare. În spiritul responsabilității sociale, Mobiasbancă susține integrarea acestor persoane în societate, promovează toleranța și deschiderea societății pentru a oferi șanse egale fiecărui cetățean al țării noastre.