logo

Ilan Șor: Vom construi o Moldovă în care fiecare cetățean să se simtă confortabil


https://www.ipn.md/ro/ilan-sor-vom-construi-o-moldova-in-care-fiecare-cetatean-7965_1046634.html

„Vom forma guvernarea și vom construi o Moldovă în care fiecare cetățean să se simtă confortabil. Voi asigura un asemenea nivel de viață pentru oameni, la care visează mulți” –  sunt promisiuni făcute, vineri, de Ilan Șor, liderul Partidului Politic Șor, transmite IPN.

Potrivit politicianului, Partidul Șor, fără a deține pârghii politice și administrative, a demonstrat prin fapte cum lucrurile pot fi schimbate în bine. „În trei ani practic am reconstruit un oraș și realizăm lucrurile necesare pentru oameni”, a subliniat Ilan Șor, făcând referire la Orhei, orașul în care este primar.

„Partidul Șor nu prin cuvinte, dar prin fapte implementează agenda socialistă – compensarea tarifelor, transport gratuit, deschiderea colhozurilor, optăm pentru fabrici și întreprinderi de stat. Partidul Șor construiește adevăratul socialism în Moldova”, a mai spus Ilan Șor.

Politicianul afirmă că formațiunea sa are o abordare care este apreciată de cetățeni. „Astăzi Partidul Politic Șor lucrează cu oamenii în localități, rezolvă problemele oamenilor, îi ajută și face ceea ce trebuie să facă”, a menționat Ilan Șor. Politicianul s-a angajat să-și respecte promisiunile, menționând că, „datorită susținerii puternice din partea oamenilor”, partidul e mai motivat să meargă înainte.

Partidul Politic Șor a fost înregistrat în calitate de concurent electoral la alegerile parlamentare din 24 februarie și, la fel ca alte partide înregistrate își poate începe de astăzi, 24 februarie, campania electorală. Conform ordinii prealabile, formațiunea va fi înscrisă cu numărul cinci în buletinul de vot pentru circumscripția națională. Liderul partidului candidează și în circumscripția uninominală nr. 18 (Orhei), unde până acum au fost înregistrați cinci candidați.