logo

Igor Dodon are cea mai bună echipă şi e cel mai bun candidat la Preşedinţie, declaraţie


https://www.ipn.md/ro/igor-dodon-are-cea-mai-buna-echipa-si-e-cel-mai-bun-candidat-la-presedintie-decl-7965_1030375.html

Igor Dodon, candidatul socialiştilor la prezidenţiale, este mai bun decât contracandidaţii săi deoarece are o echipă de profesionişti. Astfel de declaraţii a făcut deputatul socialist Grigore Novac, persoana de încredere a candidatului Dodon, la dezbaterile publice electorale cu tema: „Ce fel de preşedinte caută societatea? De care societate are nevoie preşedintele?”, organizate de Agenţia de presă IPN.

„Un preşedinte are nevoie de o echipă care să-l ajute. Domnul Dodon are o echipă de profesionişti în spate. Cred şi eu că printre alegătorii care au semnat pentru colegii de aici sunt şi profesionişti, dar nu cred că sunt nume grele care ar putea ieşi în evidenţă. Domnul Dodon este cel care poate deschide uşi pentru a relansa exporturile de care au nevoie cetăţenii noştri, poate rezolva problemele migranţilor. Este cel care în domeniul social şi economic”, a spus parlamentarul.

La întrebarea dacă o echipă formată din socialişti va reprezenta toată societatea, Grigore Novac a precizat că din echipa lui Igor Dodon fac parte nu doar membri de partid. „Spre exemplu, Zinaida Greceanîi nu a fost niciodată membru de partid”, a menţionat deputatul.

Grigore Novac le-a spus alegătorilor că la 30 octombrie este important să iasă la vot masiv, accentuând că ei sunt cei care îi pot taxa pe politicieni. „Aveţi o putere enormă şi vă puteţi făuri viitorul. Nu vă irosiţi votul pentru candidaţii care luptă împotriva statului, pentru cei care au fost la guvernare şi au pus miliardul furat pe seama oamenilor. Votaţi un candidat care e pentru statalitate, neutralitate, pentru valorile tradiţionale şi care ştie cum să dezvolte o economie puternică”, a îndemnat reprezentantul lui Igor Dodon.

Dezbaterile publice electorale cu tema: „Ce fel de preşedinte caută societatea? De care societate are nevoie preşedintele?” fac parte dintr-o serie de dezbateri cu participarea candidaţilor la funcţia de preşedinte al Republicii Moldova. Acestea au fost ediţia a 65-a din ciclul „Dezvoltarea culturii politice în dezbateri publice”, desfăşurat de Agenţia IPN cu sprijinul Fundaţiei germane Hanns Seidel.