logo

Furnizorul de apă anunță Ziua Ușilor Deschise la întreprindere


https://www.ipn.md/ro/furnizorul-de-apa-anunta-ziua-usilor-deschise-la-intreprindere-7967_1040603.html

Societatea pe acțiuni „Apă-Canal Chişinău” organizează Ziua Ușilor Deschise la obiectivele strategice ale întreprinderii: Stația de Apă Nistru, Stația de Tratare, dar și Stația de Epurare din Chişinău. Astfel, pe parcursul săptămânii viitoare, începând cu 19 martie și până pe 23 martie, doritorii pot vizita aceste locuri, pentru a înțelege mai bine cum ajunge apa în casele chișinăuienilor și cum are loc procesul de tratare a apei uzate. Evenimentul are loc în contextual Zilei Mondiale a Apei, care este marcată în data de 22 martie, transmite IPN.  

Potrivit unui comunicat de presă al furnizorului de apă, specialiștii întreprinderii le vor explica vizitatorilor toate procesele tehnologice la care este supusă apa ca să fie bună de băut. Vizitatorii vor avea oportunitatea să vadă și să pună întrebări legate de procesul de tratare și epurare a apei. Vor putea face fotografii. La fel, vor fi invitați la discuții cu specialiștii „Apă-Canal Chişinău”, pentru un schimb de opinii.  

Administrația furnizorului de apă își propune ca, la sfârşitul vizitei, fiecare să conştientizeze importanţa ocrotirii mediului. Cei interesați urmează să-și confirme participarea la nr. de tel: 068302205 sau pe adresa de e-mail: nadejda.fotescu@gmail.com.