logo

Furnizorul de apă anunţă deconectări temporare în capitală


https://www.ipn.md/ro/furnizorul-de-apa-anunta-deconectari-temporare-in-capitala-7967_1009269.html

Mai mulţi locuitori ai sectorului Botanica din capitală nu vor avea temporar apă la robinet, pe durata executării lucrărilor de racordare a apeductului nou construit. Furnizorul de apă anunţă că apeductul nou va îmbunătăţi calitatea serviciilor prestate, transmite IPN.

SA „Apă-Canal Chişinău” anunţă, într-un comunicat de presă, că mai multe reţele din str. Pădurii, de la str. Munceşti până la str. Grădina Botanică, str. Grădina Botanică, 1-21, 2-12, M. Grebencea; Dinu Lipati, Prigoreni, Hotarul Satului, Str-la Pădurii  nu vor avea vineri, 22 noiembrie, apă de la ora 09.00 până la ora 20.00.

De la ora 09.00 până la ora 17.00,  fără apă vor rămâne şi locuitorii din satul Cruzeşti, în legătură cu executarea lucrărilor planificate de către compania Red Union Fenosa, proces ce va duce la deconectarea energiei electrice la Staţia de hidrofor.

În legătură cu executarea lucrărilor planificate de către compania Red Union Fenosa va fi deconectată energia electrică şi la Staţia hidrofor din str. Milano, 6. Astfel, de la ora 09.00 până la ora 17.00 va fi sistată alimentarea cu apă a reţelelor din str. Milano, 2 şi str. Calea Ieşilor, 13.

După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificaţi. Mai multe informaţii pot fi obţinute la nr. tel. 25-66-66 (Dispeceratul central).