logo

FOTO: K Lumea prezintă Expoziţia Brazilor de Crăciun


https://www.ipn.md/ro/foto-k-lumea-prezinta-expozitia-brazilor-de-craciun-7978_1031191.html

Asociaţia K Lumea a inaugurat astăzi cea de-a şasea ediţie a Expoziției Brazilor de Crăciun. Expoziţia va culmina pe 17 decembrie cu un Bal al Brazilor de Crăciun, ce va implica o licitaţie şi desemnarea câştigătorilor.





Expoziția Brazilor de Crăciun este în esenţă un concurs de design pentru studenţii de la arte. În acest an, şi-au expus creaţiile circa 50 de concurenţi. Potrivit organizatorilor, vizitatorii pot participa la votarea „bradului” preferat, care ulterior câştigă premiul „Ales de Public”. Totodată, un juriu format din jurnalişti, artişti şi designeri vor alege 10 finalişti care vor merge la licitaţia de la Balul Brazilor de Crăciun din decembrie.

Beneficiarii resurselor acumulate în cadrul evenimentului sunt autorii brazilor şi proiectul Arteapia, al Asociaţiei K Lumea.

Pe parcursul anterioarelor cinci ediţii, echipa K Lumea a oferit şansa de a-şi expune lucrările la peste 300 de tineri artişti. Aceştia s-au bucurat de primele aprecieri ale publicului, au prins la curaj, au început să creeze pe cont propriu, au câştigat premii financiare pentru achitarea studiilor şi rechizitelor, au primit echipamente.

Expoziţia poate fi vizitată la adresa str. Dosoftei 110, ap. 1-3, iar din 11 şi până pe 17 decembrie, cei 10 brazi finalişti vor putea fi văzuţi în holul Radisson Blu Hotel.