logo

Firma „Ritlabs” S.R.L. a devenit membră a Camerei de Comerţ Americane din Moldova (AmCham Moldova)


https://www.ipn.md/ro/firma-ritlabs-srl-a-devenit-membra-a-camerei-de-comert-americane-din-moldova-amc-7542_1065515.html

Comunicat de presă





„Noi, cei din AmCham Moldova, suntem foarte bucuroşi  de faptul că firma „Ritlabs” S.R.L. a aderat la organizaţia noastră şi se declară dispusă să prezinte o serie de iniţiative pentru îmbunătăţirea condiţiilor de administrare a afacerilor. Poziţia SRL „Ritlabs” în materie de impozitare, raporturi de muncă şi comerţ internaţional va fi de folos şi altor membri ai Camerei de Comerţ Americane din Moldova, şi, astfel, va fortifica poziţia noastră consolidată”, a declarat Mila Malairău, directorul executiv al Camerei de Comerţ Americane din Moldova.

„Principalul avantaj al AmCham Moldova este că toţi membrii acesteia deseori se confruntă cu aceleaşi probleme ca şi SRL „Ritlabs”, şi rezolvă aceste probleme împreună. Din AmCham Moldova fac parte diferite companii: şi mari investitori străini, şi firme moldoveneşti orientate atît spre piaţa locală, cît şi spre piaţa SUA. Avem, însă, un singur scop: să creăm condiţii favorabile pentru prosperarea afacerilor”, a spus directorul SRL „Ritlabs”, Maxim Masiutin.

AmCham Moldova este o organizaţie nonguvernamentală necomercială, fondată la 4 septembrie 2006. Sarcinile organizaţiei sunt sprijinirea comerţului şi a investiţiilor SUA în Moldova, îmbunătăţirea conlucrării businessului cu guvernul. AmCham are ca scop dezvoltarea unui climat de afaceri favorabil comerţului şi investiţiilor în Moldova. În februarie 2008, organizaţia  AmCham a fost acreditată oficial de către Camera de Comerţ Americană. Ca parte dintr-o reţea internaţională, formată din 125 de Camere de Comerţ Americane din întreaga lume, AmCham Moldova oferă posibilitatea de asociere a business-ului şi a liderilor de business în vederea constituirii unor scopuri comune ale antreprenoriatului şi a apropierii culturii Moldovei de cea a SUA.

Firma pentru dezvoltarea software „Ritlabs” S.R.L., fondată la 30 ianuarie 1998,  este specializată în produse comunicaţionale pentru clienţi corporativi şi particulari. Între utilizatorii programelor  se numără organizaţii de stat, bănci şi alte instituţii financiare, întreprinderi din industria aerocosmică, a petrolului şi a gazului, companii din domeniul software şi hardware, un cerc larg de companii din businessul mic şi mijlociu, şi utilizatori particulari. Unul dintre produsele principale ale SRL „Ritlabs” este programul poştal „The Bat!”. Produsele companiei menţin 18 limbi, fapt care a permis extinderea geografiei vânzărilor SRL „Ritlabs”: utilizatorii de programe locuiesc în 191 de ţări ale lumii, dintre care peste 20 000 – în Statele Unite ale Americii.

Ritlabs SRL
06.04.16


DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenţia de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea şi esenţa conţinutului comunicatului, prezentat spre publicare şi/sau distribuire.