logo

FinComBank susţine antreprenorii şi vine la B2B Expo cu o ofertă de reduceri


https://www.ipn.md/ro/fincombank-sustine-antreprenorii-si-vine-la-b2b-expo-cu-o-oferta-de-reduceri-7542_1065271.html

Comunicat de presă


30 septembrie 2014, Chişinău - FinComBank S.A. participă la cea de a II-a ediţie a Expoziţiei-forum Internaţionale Specializate de produse şi servicii pentru afaceri “B2B Expo”, care va avea loc în perioada 1-3 octombrie 2014, la Centrul Internaţional de Expoziţii “Moldexpo”. 

Anul acesta banca îşi îndreaptă toată atenţia spre antreprenori, în special, spre cei care activează în sectorul agroindustrial, oferind cele mai bune produse de creditare atât întreprinderilor mici, micro şi mijlocii, cât şi posesorilor de întreprinderi individuale.

Astfel, antrprenorii care intenţionează să-şi extindă afacerea, să cumpere un teren agricol, o încăpere pentru producere sau comerţ, utitilaje şi tehnică de ultimă generaţie, pot contracta creditul în valută străină (EUR, USD) cu rata minimă anuală de 6,5% la condiţii promoţionale.

În perioada 1-31 octombrie 2014, la accesarea creditul în valută străină cu rata minimă de 6,5%, FincomBank oferă un certificat de reducere la:

  • Deschiderea gratuită a conturulor curente şi autentificarea fără plată a cartelei cu specimene de semnături şi amprenta ştampilei;
  • Deservirea lunară gratuită ale conturilor curente în decurs de 3 luni după deschiderea lor;
  • Micşorarea cu 75% a comisionului pentru conectarea la sistemul “Client-Bank”.

Certificatele sunt valabile până la 31 octombrie de la data eliberării şi pot fi primite atât la sucursalele băncii, cât şi la standul FinComBank pe durata expoziţiei B2B Expo, între 1-3 octombrie de la Moldexpo (Mun. Chişinău, str. Ghioceilor, nr.1).

Mai mult ca atât, venind în perioada 1-3 octombrie 2014 la standul FinComBank de la Moldexpo sau la filialele băncii între 1-31 octombrie, antreprenorii interesaţi pot primi certificatul în valoare de 500, 750 sau 1.000 lei pentru a beneficia de o reducere la comisionul de eliberare a creditelor în cadrul programului de microcreditare.

Certificatul de 500 lei garantează reducere la comisionul de acordare a creditului de la 30 000 lei până la 100 000 lei, certificatul de 750 lei – la acordarea creditului de la 100 000 lei până la 200 000, iar certificatul de 1.000 lei - la acordarea creditului de la 200 000 lei. Certificatele de reducere sunt valabile două luni de la data eliberării.

De asemenea, FinComBank întinde o mână de ajutor producătorilor agricol la procurarea de seminţelor, plata salariilor pentru angajaţi, procurarea combustibilului sau achitarea taxelor. Creditele destinate antreprenorilor agricoli - AgroFinSezon şi AgroFinInvest pot fi acum accesate cu scutirea de plată a tuturor comisioanelor.

În plus, FinComBank oferă perioade de graţie la rambursarea creditului şi a dobânzii, dar şi posibilitatea stabilirii unui grafic flexibil în dependenţă de sezonalitatea afacerii.

Toată informaţia despre oferte este prezentată pe site-ul băncii - www.fincombank.com, iar în cadrul Expoziţiei “B2B”, specialiştii FinComBank vor pune la dispoziţia tuturor informaţii şi răspunsuri calificate la întrebările legate de ofertele pentru sectorul agricol.

Echipa Fincombank