logo

Felicitări de Ziua Mondială a Telecomunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale!


https://www.ipn.md/ro/felicitari-de-ziua-mondiala-a-telecomunicatiilor-si-societatii-informationale-7542_1065058.html

 

 

 

 

 

Chişinău, 21 mai, 2013. După buna tradiţie, StarNet a sărbătorit pe 17 mai Ziua Mondială a Telecomunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, eveniment marcat de Uniunea Internaţională a Telecomunicaţiilor începând cu anul 1969. În semn de recunoştinţă, compania StarNet a adus sincere mulţumiri angajaţilor săi pentru efortul depus de-a lungul celor 10 ani de activitate care se împlinesc anul acesta.

Cu această ocazie, Ministerul Tehnologiei, Informației şi Comunicaţiilor (MTIC) a decernat angajaţii StarNet pentru activitate prodigioasă, merite substanţiale în domeniul Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor (TIC) şi înalt profesionalism.

Titlul de “Maestru în tehnologia informației și comunicații” a fost conferit pentru patru angajaţi de la StarNet: Maxim Gatman, manager de Proiect Informatic, Bzovii Aurel, Șef Centru Regional Cahul, Vadim Canțir, Șef Centru Regional Soroca şi Eduard Plazinschi, Șef Serviciu Construcții. Acestea sunt cele mai înalte distincţii din sectorul TIC şi sunt acordate în fiecar an celor mai performanţi specialişti ai domeniului.

* * *

Începând cu anul 2003, cînd şi-a început activitatea, compania StarNet şi-a asumat angajamentul ferm de a contribui la îmbunătăţirea calităţii vieţii oamenilor şi la dezvoltarea nivelului de trai prin facilitarea accesului la tehnologiile informaţionale şi comunicaţionale moderne.

În prezent, StarNet este unul din liderii pieţei de tehnologii informaţionale şi telecomunicaţii din Moldova, cu peste 65 de mii de clienţi în portofoliu şi peste 550 de angajaţi în toată ţara. Pe parcursul anilor, StarNet a dezvoltat şi implementat un spectru larg de servicii în domeniul comunicaţiilor electronice: acces la Internet rapid şi transport de date prin fibră optică, crearea reţelelor corporative, servicii Data Centru, servicii de IP tranzit pentru alţi operatori, telefonie fixă NGN prin reţele de generaţie nouă, televiziune interactivă, servicii de securitate informaţională, etc.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi:

Ina Vorosciuc

Specialist Relaţii Publice, StarNet

Tel: (022) 844.914, 069527124

Email: ivorosciuc[@]starnet.md