logo

Familia Neamţu, vinificatori din Corjova: „Moldova merită un loc la o masă mai mare”


https://www.ipn.md/ro/familia-neamtu-vinificatori-din-corjova-moldova-merita-un-loc-7967_1108170.html

Familia Neamțu, vinificatori pasionați din satul Corjova, raionul Criuleni, împărtășește viziunea unei comunități unite, dedicate dezvoltării durabile și valorilor europene, dar nu uită de tradițiile care fac moldovenii să fie unici.

„Pentru noi, vinul nu e doar o afacere sau pasiune, e moștenirea pe care vrem s-o lăsăm copiilor noștri. În fiecare strop e munca și dragostea pentru acest pământ”, menționează Alexandru Neamțu. Anastasia Neamțu crede că Moldova merită un loc la o masă mai mare și că Europa ne oferă pârghiile ca să ne aliniem la standardele internaționale.

Vinul moldovenesc este mai mult decât un produs; este o invitație de a ne cunoaște ca neam și a demonstrat în timp că avem multe de spus.
 



„Doar împreună putem să ne povestim cu mândrie istoria țării, doar împreună o putem duce în Europa”, afirmă administratoarea vinăriei, subliniind puterea unității.

Cei doi soți și antreprenori își doresc să pună vinul moldovenesc pe mesele din întreaga lume, demonstrând că Moldova are o tradiție viticolă ce merită să fie celebrată, iar pentru că urmează toate standardele Europene au toate șansele să o facă cu succes.

Acest video a fost realizat in cadrul proiectului InfoTrust Alliance – Moldova, implementat de către GIZ Moldova, finanțat de către Ministerul Federal de Externe al Germaniei.