logo

Două mașini s-au ciocnit frontal la Ungheni. Ambii șoferi au murit


https://www.ipn.md/ro/doua-masini-s-au-ciocnit-frontal-la-ungheni-ambii-7967_1098817.html

Un tânăr de 23 de ani și un bărbat de 62 de ani au murit după ce mașinile pe care le conduceau s-au ciocnit frontal pe drumul regional Ungheni  –  Cetireni – Alexeevca. Totul s-a întâmplat după ce primul șofer a pierdut controlul asupra volanului și a ieșit pe contra sens.

Contactată de IPN, ofițerul superior de presă al Inspectoratului de Poliție Ungheni, Cristina Vicol, a declarat tânărul de 23 de ani este din raionul Ungheni. Acesta se deplasa din direcția satului Cetireni spre Ungheni. Într-un moment a pierdut controlul asupra volanului, iar mașina s-a lovit pe contrasens cu un alt automobil condus de bărbatul de 62 ani, la fel locuitor al  raionului Ungheni. Ultimul se deplasa regulamentar din direcția opusă.

În urma impactului, bărbatul de 62 de ani a murit la fața locului. Celălalt conducător a fost transportat la Spitalul raional Ungheni cu multiple vătămări corporale. La scurt timp, acesta s-a stins pe patul de spital.

Corpurile neînsuflețite ale șoferilor au fost transportate la Secția medico-legală Ungheni  iar unitățile de transport implicate în accidentul rutier au fost transportate la parcarea specială.

Pe acest caz polițiștii au inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier.