logo

Dorin Recean: Este foarte important ca astăzi fiecare să iasă la vot


https://www.ipn.md/ro/dorin-recean-este-foarte-important-ca-astazi-fiecare-sa-8012_1100901.html

Premierul Dorin Recean susține că este foarte important ca astăzi fiecare să iasă la vot pentru a-și face alegerea în cel de-al doilea tur al alegerilor locale. „Am votat azi, ca și data trecută, ca orășelul Codru să fie o localitate confortabilă pentru cetățeni, de la copiii mici până la tineri, familii, dar și cei care sunt în vârstă”, a declarat premierul după exercitarea dreptului la vot, transmite IPN.

Dorin Recean a menționat că, după alegeri, toată lumea împreună, administrația publică locală, împreună cu administrația publică centrală, să muncească și să construiască Europa acasă. Guvernul și administrațiile publice locale dezvoltă și implementează proiecte. „Este foarte important ca administrația publică locală să fie eficientă, onestă, transparentă și, corespunzător, autoritățile publice centrale să aibă aceeași atitudine, și în plus să existe o mai bună coordonare”, a notat șeful executivului.

El și-a exprimat încrederea că cetățenii își vor alege administrația locală care să lucreze pentru cetățeni.

În municipiul Chișinău, turul II al alegerilor locale se desfășoară în opt suburbii. Secțiile de votare sunt deschise până la ora 21.00.