logo

Dorin Chirtoacă dezminte că ar avea un bun imobil în cartierul Pipera


https://www.ipn.md/ro/dorin-chirtoaca-dezminte-ca-ar-avea-un-bun-imobil-in-cartierul-pipera-7967_1005107.html

Primarul general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, susţine că nu are bunuri imobile în cartierul Pipera din Bucureşti, aşa cum s-a scris în unele surse mass-media, transmite IPN. Edilul a declarat, după şedinţa de marţi, 7 mai, de la Primărie, că nici nu ştie bine unde se află cartierul Pipera, iar în cei 6 ani cât a învăţat la facultate şi 2 ani cât a lucrat la Bucureşti a fost de cel mult două ori în acel cartier.

„În afară de casa de la Coloniţa şi un apartament, nu am absolut nimic. Apartamentul încă nu este pe numele meu, este luat în ipotecă, urmează să semnez creditul la bancă ş.m.d. Celor care îmi caută nod în papură le spun de pe acuma să se liniştească că altceva nu vor vedea. Nici nu mă interesează, mie îmi ajunge ceea ce am”, a declarat primarul.

Dorin Chirtoacă a mai spus că cei care au stârnit aceste zvonuri ar fi bine să-şi ceară scuze şi să nu caute să fie acţionaţi în judecată. Că dacă se ajunge în judecată, va cere vreo 100 de troleibuze pentru oraş, a menţionat primarul.

Potrivit lui Dorin Chirtoacă, liderul PL, Mihai Ghimpu, care îi este unchi, are un apartament cu două camere în Chişinău şi abia urmează să-l schimbe pe unul cu 3. „Toată viaţa lui a trăit într-un apartament cu două camere şi acum va trece din două în trei şi dânsul a anunţat despre asta. Uneori trag concluzia că e mai bine să nu fii cinstit în politică. Mai bine să furi ca în Codru că aşa este mai bine”, a adăugat Chirtoacă.