logo

Detalii despre accidentul soldat cu cinci morți


https://www.ipn.md/ro/detalii-despre-accidentul-soldat-cu-cinci-morti-7967_1039386.html

În legătură cu accidentul soldat cu cinci morți, oamenii legii au constat preliminar că automobilul de model Audi, cu numere de înmatriculare transnistrene, la volanul căruia se afla un locuitor al satul Geamăna, în vârstă de 33 ani, deplasându-se cu viteză excesivă din direcția Chișinău, a pierdut controlul volanului, a ieșit pe contrasens şi a tamponat frontal un automobil de model Dacia. La volanul celui de-al doilea automobil se afla un bărbat în vârstă de 38 de ani din satul Gura Bâcului.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Anenii Noi, Silvia Vetcu, a declarat pentru IPN că doi dintre cei trei decedați sunt din automobilul Audi: șoferul şi un pasager în vârstă de 64 de ani, locuitor al municipiului Chișinău. Din celălalt automobil și-au pierdut viața trei oameni: șoferul, un tânăr de 22 de ani şi copilul acestuia, de un an și jumătate. O femeie de 24 de ani şi alta de 23 de ani, care este mama fetiței decedate, au fost transportate la spital.

Solicitat de IPN, ofițerul de presă al Institutului de Medicină Urgentă, Petru Craveț, a declarat că cele două femei au suferit diverse traumatisme şi au fost internate în secțiile de traumatologie şi neurochirurgie.

Accidentul s-a produs în dimineața de 15 ianuarie, lângă satul Todirești, raionul Anenii Noi.