logo

Deseară publicul este așteptat la concert în PMAN începând cu ora 18.00


https://www.ipn.md/ro/deseara-publicul-este-asteptat-la-concert-in-pman-incepand-7967_1106793.html

Ziua Independenței începe a fi marcată din această seară cu un concert de muzică electronică în Piața Marii Adunări Naționale. Începând cu ora 18.00, pe scenă vor evolua artiștii Magic Flowers, GOLAN, Subcarpații și Andrew Rayel, transmite IPN.

Pe 27 august, în Piața Marii Adunări Naționale Moldovan vor evolua National Youth Orchestra, împreună cu Radu Dolgan, Vlad Fotescu, Felicia Dunaf, Ștefan Albu, Gicu Cimbir cu programul: „Țară mică - cântec mare: Muzica anilor ‘60-80, Surorile Osoianu, Satoshi, Irina Rimes și interpreta din Suedia Loreen.

Pe 28 august, pe scenă vor urca Alternosfera și Okean Elzy. La Chișinău vine și artista din România Delia, după ce trupa românească Vama s-a retras din program. Potrivit Guvernului, schimbările în programul concertului sunt de natură strict organizatorică, anunțate de partea română și reies din structura și ordinea evoluției interpreților în spectacolul aniversar.

Pentru a asigura desfășurarea în condiții optime a evenimentelor dedicate celebrării Zilei Independenței Republicii Moldova, accesul transportului public și privat în Piața Marii Adunări Naționale va fi restricționat pe parcursul zilelor de 26, 27 și 28 august.