logo

Deconectări temporare de apă în suburbiile capitalei


https://www.ipn.md/ro/deconectari-temporare-de-apa-in-suburbiile-capitalei-7967_1013381.html

Administraţia SA „Apă-Canal Chişinău” anunţă că, în scopul efectuării lucrărilor planificate, locuitorii oraşului Sângera nu vor avea astăzi, 17 iunie, apă la robinet, de la ora 09.00 până la ora 16.00, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al furnizorului, fără apă vor rămâne locuitorii din străzile: Lăpuşneanu, N. Testemiţanu, Cetatea Albă, Alexandru cel Bun, Barbu Lăutaru, Plaiului, Industrială, 5-7, inclusiv şi numerele cu bare, ÎP„Tracom”, ÎP „Negnic”, ÎP „Pheonix”, ÎP „Zarea”, ÎP „Pomuşoara”, ÎP „Montator”; ÎP „Furnicar-Olimp”; ÎP „Sirius”.

Temporar nu va fi apă la robinet şi la Ialoveni. În legătură cu executarea lucrărilor planificate de către compania Red Union Fenosa, este posibil să fie deconectată energia electrică la Staţia de pompare din or. Ialoveni. Lucrările vor avea loc de la ora 09.30 până la ora 18.00, timp în care este posibilă sistarea alimentării cu apă a reţelelor din oraşul Ialoveni.

Pentru informaţii suplimentare consumatorii sunt îndemnaţi să se adreseze la Serviciul dispeceratului central, la numărul de telefon (022) 25-66-66. După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificaţi.