logo

Comunicat de presă


https://www.ipn.md/ro/comunicat-de-presa-7542_1065377.html

Comunicat de presa

Grupul „Renastere” - este o echipa de tehnocrati, civilisti, neafiliati politic, care promoveaza sistemul de valori iluministe prin intermediul programului sau electoral si intentioneaza sa reformeze APL a mun.Balti conform acestor idealuri indiferent de rezultatele Alegerilor locale din 14 Iunie 2015.

Semnul nostru definitoriu este „W” (trei degete a minii drepte ridicate in sus), care inseamna nu doar victorie, nu doar demiterea clasei politice actuale, ci „victorie dubla”- desfiintarea actualului sistem social-politic ohlocratic corupt si crearea Statului de Drept si sistemului politic civilist de democratie participativa.

****************************************************************

Declaratia de adeziune la Platforma Civica „Demnitate si Adevar”

Noi, Grupul de candidati la functia de consilieri ai Consiliului Municipal Balti si candidatul la functia de primar general al Municipiului Balti – Ruslan Belousov, declaram despre intentia de aderare la Platforma Civica „Demnitate si Adevar”. Cererea data a fost expediata electronic prin intermediul site-ului Platformei DA si asteptam ca staful acesteia sa ne contacteze.

Dorim alipirea la aceasta miscare populara fiindca vrem sa ne atingem scopul de reformare a Administratiei Publice Locale dn Balti, cit si celei centrale.

La rindul nostru, noi intentionam sa contribuim la realizarea obiectivelor platformei prin mobilizarea resurselor umane, financiare si tehnice pe care le avem la dispozitie.

Facem acest lucru pentru a asigura consecventa comportamentului nostru social-politic si pentru a duce la bun sfirsit intentiile noastre reformiste.


Declaratia despre initiativa de desfasurare a Referendumului privind stramutarea capitalei de la Chisinau la Balti

Noi, Grupul „Renastere” reiesind din premisele operationale de realizare a obiectivelor trasate in vederea dezvoltarii municipiului Balti si a Regiunii de Dezvoltare NORD in intregime, declaram despre intentia de a organiza un Referendum National privind stramutarea capitalei Republicii Moldova de la Chisinau la Balti.

In viziunea noastra aceasta,

In primul rind, ar favoriza atragerea investitiilor in or.Balti si ar dezvolta astfel economia regiunii;

In al doilea rind, ar contribui la separarea puterilor in stat, daca la Balti se va stramuta doar puterea legislativa si institutiile publice executive care asigura securitatea nationala, Guvernul raminind la Chisinau;

In al treilea rind, prin initierea referendumului dat, care prevede modificarea articolului nr.14 din Constitutie, speram sa „spargem gheata” si sa lansam un val national cu dorinta de a modifica tot textul Constitutiei Republicii Moldoldova. In final credem ca documentul suprem al statului (votat de catre politicieni si creat in interesele acestora) va fi abrogat si se va vota un nou document suprem al statului (se va vota de catre popor si in interesele poporului). Noua constitutie va asigura dreptul nu numai la Libertate, ci si la Egalitate, Dreptate, Echitate. Dupa adoptarea acestei constitutii nu va fi posibila adoptarea nici a unei legi care nu corespunde „binelui suprem” (interesului majoritatii populatiei).


Adresare catre locuitorii mun.Balti

Grupul „Renastere” va invita sa va alaturati noua si sa contribuiti la realizarea planului nostru de reformare a municipiului Balti si Moldovei in intregime.


Ne puteti contacta prin urmatoarele surse:

www.programrenastere.wordpress.com,

e-mail: rbelousov2002@gmail.com

mob.: 078688676

 


DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenţia de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea şi esenţa conţinutului comunicatului, prezentat spre publicare şi/sau distribuire.