logo

Chemăm oamenii de afaceri din țără la mitingul de protest din 13 iulie, 2016


https://www.ipn.md/ro/chemam-oamenii-de-afaceri-din-tara-la-mitingul-de-protest-din-13-iulie-2016-7542_1065552.html




COMUNICAT DE PRESĂ

Reformele cu privire la micul business sunt blocate. Proiectul legii IMM-urilor este lipsit de sens practic și ignoră principiile Small Business for Europe. Declarațiile guvernamentale despre necesitatea îmbunătățirii mediului de afaceri sunt un bluf. Propunerile, adresările și petițiile agenților economici sunt ignorate.

În majoritatea cazurilor micului business i se acordă avize negative. Chiar și la inițiative venite de la legislativ.

În acest sens este elocventă declarația unui angajat al Ministerului Economiei cu privire la dezvoltarea micului business, pe care o parafrazăm în felul următor: ” Încetișor, încetișor, pas cu pas... ducem țara la dezastru ”.

Bineînțeles, funcționarii acestui minister de zeci de ani ” încetișor-încetișor ” calcă în picioare inițiativa privată, dialogul cu agenții economici din micul business.

Pentru a aduce la realitate instituțiile guvernamentale chemăm oamenii de afaceri din țără la mitingul de protest din 13 iulie, 2016 ( miercuri ), în fața clădirii guvernului de pe Piața Adunării Naționale,1.


Asociația Micului Business
Tel. 069104979

 


DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenţia de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea şi esenţa conţinutului comunicatului, prezentat spre publicare şi/sau distribuire.