logo

Cei mai buni studenţi moldoveni de peste hotare vor fi premiaţi


https://www.ipn.md/ro/cei-mai-buni-studenti-moldoveni-de-peste-hotare-vor-fi-premiati-7967_1009162.html

Studenţii originari din Republica Moldova, care în anul 2013/2014 îşi fac studiile la o universitate din străinătate, la ciclurile licenţă, masterat şi doctorat, precum şi tinerii care au absolvit o astfel de instituţie în anul 2013, îşi pot depune dosarele de participare la „Gala studenţilor originari din Republica Moldova”,  până la 1 decembrie, transmite IPN.

Potrivit Ministerului Educaţiei, prima ediţie a festivalului se va desfăşura pe 4 ianuarie 2014, sub patronajul prim-ministrului Republicii Moldova, Iurie Leancă.

Dosarele de participare la concurs trebuie să conţină CV-ul, o scrisoare de referinţă şi una de recomandare. Informaţii adiţionale şi formularul de participare poate fi găsit pe pagina on-line a concursului – www.gala studenţilor.md.

Selectarea participanţilor se va face de un juriu format din personalităţi marcante din mediul academic, instituţional şi mediul de afaceri din Republica Moldova. Premii se vor acorda la categoriile: „Studentul anului din SUA şi Canada”, „Studentul anului din Europa de Vest”, „Studentul anului din Europa Centrală şi de Est”, „Studentul anului din restul lumii”, „Studentul anului din străinătate”.