logo

Candidatul PSRM și-a făcut apariția la o întrevedere a candidatului PPPDA cu cetățenii


https://www.ipn.md/ro/candidatul-psrm-si-a-facut-aparitia-la-o-intrevedere-a-candidatului-pppda-cu-cet-7965_1041947.html

Candidatul Partidului Politic Platforma Demnitate și Adevăr la funcția de primar al capitalei, Andrei Năstase, susține că este ținta unor atacuri mediatice. În cadrul unei întâlniri cu cetățenii, Năstase a spus că marea campanie de manipulare este regizată de „binomul Plahotniuc-Dodon”. La eveniment și-a făcut apariția și candidatul Partidului Socialiștilor, Ion Ceban, motivându-și prezența prin faptul că Andrei Năstase nu vine la dezbaterile pe care le organizează la Arcul de Triumf, transmite IPN.

Andrei Năstase a declarat că Ion Ceban este „candidatul binomului oligarhic Plahotniuc-Dodon, care este astăzi deghizat într-un mielușel”. Acesta a îndemnat oamenii să voteze pe 3 iunie pentru schimbare, pentru că doar așa persoanele vinovate de ilegalități vor fi trase la răspundere.

În momentul în care și-a făcut apariția candidatul PSRM, o parte dintre cetățenii prezenți la întrunire au plecat, declarând că au venit să se întâlnească cu Andrei Năstase, nu cu Ion Ceban.

Mai târziu, Ion Ceban a declarat jurnaliștilor că a venit la această întrevedere pentru a-l întreba pe Andrei Năstase dacă va participa săptămâna viitoare la dezbateri.