logo

Bilete la fotbal, doar cu actul de identitate


https://www.ipn.md/ro/bilete-la-fotbal-doar-cu-actul-de-identitate-7979_1022467.html

Biletele pentru meciul Moldova – Rusia, din 9 octombrie, din cadrul preliminariilor Campionatului European 2016, vor fi puse în vânzare la casele stadionului Zimbru, începând cu 21 septembrie. Federaţia Moldovenească de Fotbal anunţă că fiecare persoană poate procura maximum 4 bilete, cu prezentarea obligatorie a buletinului, a paşaportului sau a altui act de identitate emis pe teritoriul Republicii Moldova, transmite IPN.

Explicaţia FMF este că acest meci e cu interes sporit şi se aşteaptă că stadionul va fi arhiplin, din aceste considerente o persoană va putea procura doar 4 bilete. Iar prezentarea actului de identitate e din motive de securitate.

Conform informaţiilor FMF, cele mai ieftine bilete vor costa 50 de lei, iar cele mai scumpe vor fi în zona VIP – 400 de lei. Majoritatea biletelor vor costa 100 de lei. Capacitatea stadionului Zimbru e de 11 mii de spectatori.

Republica Moldova joacă în grupa G în cadrul preliminariilor Campionatului European 2016. Ţara se clasează pe ultimul loc cu 2 puncte acumulate în timpul meciului tur cu Rusia (scor 1-1) şi într-un meci cu Lichtenstein (scor 1-1). În afară de meciul cu Rusia, Moldova mai are meciul retur cu Suedia, pe 12 octombrie. Lidera grupei este Austria. Pe locul 2 se clasează Rusia, iar meciul cu Moldova este unul cu miză foarte mare pentru ruşi.