logo

Astăzi se va afla care este viitorul Republicii Moldova, Andrei Năstase


https://www.ipn.md/ro/astazi-se-va-afla-care-este-viitorul-republicii-moldova-andrei-7965_1049158.html

Liderul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, consideră că astăzi se va afla care este viitorul Republicii Moldova și a cetățenilor ei. Într-o postare pe Facebook, politicianul menționează că astăzi se va afla dacă Partidul Socialiștilor își dorește ceea ce își doresc și cetățenii sau va face o alianță cu PDM, ceea ce, în opinia sa, ar însemna „conservarea puterii și creșterea sărăciei”, transmite IPN.

„În timp ce alții trăgeau de timp, noi am stat ore întregi singuri, în sălile Parlamentului, așteptându-i pe socialiști la discuții, așa cum am făcut și astăzi, în cel din urmă ceas”, susține Andrei Năstase. Potrivit lui, Blocul ACUM a înțeles și și-a asumat deciziile luate, iar negociate au fost soluțiile și nu principiile.

„Iată că, după doar o singură întâlnire făcută publică cu PDM, suntem înștiințați că astăzi vom afla care va fi viitorul Moldovei și al oamenilor săi! Dumnezeu ne este martor că ne dorim ce-și doresc oamenii Moldovei, dreptate și o viață mai bună, în pace și liniște”, a scris Andrei Năstase.

În timp ce au fost așteptați de Blocul ACUM, deputații socialiști au mers la discuții cu reprezentanții Partidului Democrat. După întrevedere, reprezentanții PSRM au declarat că formațiunea a luat act de propunerile democraților și urmează să le prezinte Consiliului Republican al Formațiunii, întrunit astăzi, 7 iunie. Și democrații au convocat Consiliul Politic Național PDM.