logo

Andrei Năstase: Nu am făcut promisiuni, mi-am luat angajamente


https://www.ipn.md/ro/andrei-nastase-nu-am-facut-promisiuni-mi-am-luat-8008_1077301.html

Candidatul Platformei DA, Andrei Năstase, susține că această campanie, asemenea celorlalte, a fost sufocată de un atac incredibil de violent al celor care au folosit și de această dată războiul hibrid pe post de agent electoral – propagandă, manipulare prin sondaje trucate și fake news-uri. Potrivit lui, minciuna și manipularea s-au regăsit și în arsenalul unora dintre cei care până mai ieri simulau slujirea adevărului, transmite IPN.

Andrei Năstase a reaminti că, în calitate de viitor președinte, și-a asumat cinci angajamente esențiale pentru primul an de mandat, iar dacă nu le va duce la îndeplinire, va demisiona. „Eu și echipa Platformei Demnitate și Adevăr, ne-am asumat o campanie normală, la standarde europene”, a declarat liderul Platformei DA. Acesta a mai adăugat că, împreună cu echipa, au avut o campanie corectă, decentă, asumată și responsabilă, iar cu oamenii au fost sinceri. „Nu am făcut promisiuni, ci mi-am luat angajamente”.

Andrei Năstase a mai spus că s-a munci mult în campania electorală pentru a-i convinge pe oameni că cea mai bună soluție pentru Republica Moldova este candidatul și echipa Platformei Demnitate și Adevăr.

Pe final, Andrei Năstase a mulțumit alegătorilor care au ieșit la vot și au contribuit la edificarea democrației în Republica Moldova.