logo

Andrei Năstase a votat pentru schimbare


https://www.ipn.md/ro/andrei-nastase-a-votat-pentru-schimbare-7978_1030614.html

Liderul Partidului Politic Platforma Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, a votat pentru „începutul schimbării în Republica Moldova, pentru viitorul copiilor săi şi ai întregii ţări”, transmite IPN.

„După 25 de ani subzistenţă, avem nevoie de un trai decent, avem nevoie de o ţară în care să vrei să trăieşti, să nu vrei să pleci”, a spus Andrei Năstase. „Am votat pentru întoarcerea miliardului, pentru sancţionarea celor care s-au făcut vinovaţi de aceasta, pentru transformarea în iniţiative legislative a revendicărilor populare, pentru reforma adevărată a justiţiei şi nu cea mimată”, a mai spus ex-pretendentul la preşedinţie care s-a retras din cursă în favoarea candidatului comun. 

De asemenea, liderul PPPDA a mai menţionat că şi-a dat votul pentru o ţară liberă de aşa-zişi politicieni cu trecut obscur, de proxeneţi, de contrabandişti. „Am votat pentru întărirea imaginii instituţiei prezidenţiale, iar ca urmare a acesteia scoaterea din captivitate şi a altor instituţii, dar şi pentru organizarea alegerilor parlamentare anticipate”, a spus Andrei Năstase.

Totodată, Andrei Năstase şi-a exprimat speranţa că alegerile nu se vor frauda. El i-a îndemnat pe cetăţeni să se prezinte la urnele de vot şi să-şi dea votul pentru cel care merită şi împotriva celor care au batjocorit această ţară de-a lungul timpului.