logo

Anatol Usatîi: Am votat pentru un oraș care merită să aibă un viitor durabil


https://www.ipn.md/ro/anatol-usatii-am-votat-pentru-un-oras-care-merita-8012_1100579.html

Candidatul Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei la funcția de primar al municipiului Chișinău, Anatol Usatîi, a votat pentru un oraș care merită să aibă un viitor durabil și să fie bine gestionat. „Îi îndemn pe toți locuitorii orașului Chișinău și ai suburbiilor să iasă la vot, să-și exprime părerea civică și alegerea”, a declarat concurentul electoral după ce și-a exercitat dreptul la vot, transmite IPN.

Potrivit lui, conducerea orașului trebuie, în primul rând, să se gândească la cetățeni, la dezvoltarea infrastructuri, la combaterea problemelor cu care se confruntă orașul. „Mi-aș dori ca copiii noștri care cresc în acest oraș frumos să nu aibă această dorință să plece peste hotare în căutarea unei vieți mai bune. Și părinții noștri care au contribuit la creșterea acestui oraș, a acestei țări să aibă o viață decentă și fericită”, a menționat Anatol Usatîi.

În opinia sa, este responsabilitatea civică a fiecăruia să iasă la vot, să arate că nu sunt indiferenți de viitorul orașului și al țării.

În municipiul Chișinău, alegătorii au de ales din 27 de candidați. Secțiile de votare sunt deschise între 07.00 și 21.00.