logo

Alte două autospeciale de colectare a deșeurilor au ajuns la Chişinău


https://www.ipn.md/ro/alte-doua-autospeciale-de-colectare-a-deseurilor-au-ajuns-7967_1098567.html

Alte două camioane de model MAN, cu încărcare laterală a deșeurilor, au ajuns în garajul întreprinderii Regia „Autosalubritate”. Camioanele au fost achiziționate de la compania sârbă Atrikod d.o.o., care a fost desemnată câștigătoarea licitației în cadrul proiectului „Deșeuri Solide Chișinău”. Valoarea totală a achiziției este de 1 200 013 euro, transmite IPN.

Primăria municipiului Chișinău menționează într-un comunicat de presă  că, în conformitate cu contractul de furnizare, autospecialele urmează să fie verificate de către consultanții internaționali și cei ai Regiei „Autosalubritate” pentru a se stabili dacă acestea corespund tuturor specificațiilor tehnice, după care vor fi puse pe linie.

Până în prezent la Chișinău au ajuns patru  autospeciale MAN cu încărcare laterală, șase cap tractoare IVECO și patru semiremorci.

Pentru gestionarea eficientă a deșeurilor din capitală au fost achiziționate în total 44 de autospeciale care fac parte din proiectul „Deșeuri Solide Chișinău”, finanțat de către Primăria Municipiului Chișinău și investitorii internaționali.