logo

Alexandr Kalinin îi cere Guvernului rezolvarea problemei salariilor angajaților Căii Ferate


https://www.ipn.md/ro/alexandr-kalinin-ii-cere-guvernului-rezolvarea-problemei-salariilor-angajatilor-8011_1082874.html

Liderul Partidului Regiunilor, Alexandr Kalinin, îi cere Guvernului să rezolve problema restanților salariale la întreprinderea Calea Ferată. În cadrul unui briefing de presă la IPN, Alexandr Kalinin, a spus că angajații întreprinderii nu și-au primit lefurile de jumătate de an și s-a angajat să îi ajute.

„Vom păstra industria. La voi lucrau în jur de 7 000 de oameni, acum au rămas puțin mai mult de 1 500 de oameni”, s-a adresat politicianul angajaților întreprinderilor.

Potrivit lui Alexandr Kalinin, Partidul Regiunilor întotdeauna a fost de partea dreptății și în apărarea cetățenilor care au nevoie de ajutor, indiferent unde se află în Moldova, UE sau Rusia.

„Ați venit la întâlnirile cu mine, cu copiii, și mi-ați spus că nu aveți cu ce să-i hrăniți. Mi-ați arătat contractele de împrumut pentru creditele luate de la organizațiile de micro-finanțare și acum proprietatea voastră, mobiliară sau imobiliară, vă poate fi luată. Eu vă voi ajuta să faceți față problemei”, a spus el.

Liderul partidului Regiunilor a venit cu mesaje de mulțumire către toți cetățenii care susțin Partidul Regiunilor. Atât pe el personal, echipa partidului, cât programul formațiunii. Partidul militează pentru păstrarea statalității, păstrarea republicii.

Alexandr Kalinin a anunțat ca va face greva foamei, în semn de susținere pentru angajații Căii Ferate care nu și-au ridicat salariile. În Piața Marii Adunări Naționale, își va pune un cort în care se va afla neîntrerupt. Pentru comoditatea presei va face declarații zilnic, la  10.00.