logo

Ai cel puțin un card de la maib? Alimentează-l la bancomat mai simplu și rapid cu orice gadget care dispune de opțiunea NFC


https://www.ipn.md/ro/ai-cel-putin-un-card-de-la-maib-alimenteaza-7542_1106024.html

Zi de zi, maib își propune să creeze clienților oportunități de gestionare a finanțelor cu flexibilitate, confort și eficiență maximă. Noua funcționalitate inovatoare de cash-in NFC oferă clienților posibilitatea de a alimenta cardurile din Apple Pay sau Google Pay, folosind orice dispozitiv pe care îl au la îndemână.

Noua opțiune de alimentare a cardurilor din portofelul digital oferă acces rapid și convenabil la fondurile bancare, eliminând necesitatea cardului fizic. Utilizatorii nu mai trebuie să introducă cardul în bancomat sau să facă vizite frecvente la sucursalele băncii, astfel economisind timp și gestionându-și bugetul mai simplu și rapid.

Funcționalitatea cash-in NFC permite adăugarea banilor pe carduri, folosind doar dispozitivele NFC: de la smartphone-uri și până la ceasuri inteligente. Iată cum se utilizează această opțiune:

  1. Configurează Apple Pay sau Google Pay: asigură-te că cardurile pe care dorești să le alimentezi sunt adăugate în aplicația Wallet (iOS) sau Google Wallet (Android) pentru plăți rapide și sigure;
  2. Mergi la un bancomat maib: accesează rețeaua de unități maib sau folosește aplicația maibank pentru a găsi un bancomat echipat cu funcționalitatea NFC;
  3. Apropie dispozitivul de bancomat: plasează dispozitivul tău aproape de cititorul NFC al bancomatului;
  4. Urmărește instrucțiunile de pe ecran: selectează valuta și suma pe care dorești să o alimentezi conform pașilor afișați;
  5. Confirmă și finalizează: după confirmare, fondurile vor fi adăugate imediat în contul tău, iar tranzacția va fi completă.
     

Maib transformă modul în care clienții fac plăți și își administrează finanțele, oferindu-le posibilitatea de a-și alimenta cardurile digitale și fizice direct de pe dispozitivele inteligente pe care le dețin.

Convinge-te și tu de beneficiile funcționalității cash-in NFC și descoperă un mod nou de a gestiona bugetul într-un mod eficient și convenabil!


Tu conduci. Maib


*******
DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.