logo

Aeroportul prelungește licitația pentru spațiile comerciale până pe 19 octombrie


https://www.ipn.md/ro/aeroportul-prelungeste-licitatia-pentru-spatiile-comerciale-pana-pe-19-7966_1107689.html

Aeroportul Internațional Chișinău prelungește termenul de depunere a cererilor de participare la licitația pentru locațiunea activelor neutilizate în scopuri operaționale, destinate activității de Travel Retail & Food and Beverages. Comisia de licitație a decis prelungirea termenului solicitărilor până la 19 octombrie curent, transmite IPN.

Într-un comunicat de presă al Aeroportului Internațional Chișinău, se menționează că la 28 septembrie, ora 17.00, s-a încheiat termenul de depunere a ofertelor de participare la licitație. Așadar, potrivit fazelor de desfășurare a procedurii, comisia de licitație s-a întrunit în ședință și prin decizia acesteia s-a decis prelungirea termenului de depunere a cererilor de participare până la 19 octombrie.

Conform calendarului actualizat pentru desfășurarea licitației publice, în ziua de 22 octombrie, la ora 09:00, se va desfășurară licitația pentru Lotul nr. 1, iar la 11:00 – pentru Lotul nr. 2.

Licitația pentru locațiunea spațiilor comerciale de la Aeroport a fost reluată din data de 5 septembrie. Termenul de depunere a actelor a mai fost prelungit anterior, deoarece o singură companie a depus actele de participare la licitație, – compania Lagardere.