logo

Adriana Stînca, mamă: „Alegem nu doar pentru noi, ci pentru întreaga familie mare a Moldovei”


https://www.ipn.md/ro/adriana-stinca-mama-alegem-nu-doar-pentru-noi-ci-pentru-intreaga-familie-mare-a--7967_1108169.html

„Ca orice părinte, îmi doresc un viitor mai bun pentru copiii mei. Un viitor în care să aibă șansa la o educație de calitate, la sănătate modernă, și la siguranța zilei de mâine,” spune Adriana Stînca, mamă a doi copii și susținătoare a parcursului european al Republicii Moldova.

Adriana visează la o Moldovă în care copiii ei să crească fericiți și liberi, cu mai puține despărțiri și mai multe oportunități acasă. Alegerea unui drum european înseamnă un pas către mai multe oportunități și stabilitate pentru toți cei dragi.

 


„Noi putem alege direcția în care ne îndreptăm ca țară. Alegem nu doar pentru noi, ci pentru întreaga familie mare a Moldovei,” adaugă Adriana, inspirându-ne pe toți să ne gândim la viitorul pe care îl construim împreună pentru următoarele generații.

Acest video a fost realizat în cadrul proiectului InfoTrust Alliance – Moldova, implementat de către GIZ Moldova, finanțat de către Ministerul Federal de Externe al Germaniei.