logo

Adrian Dupu a discutat la Orhei despre importanța referendumului din 20 octombrie


https://www.ipn.md/ro/adrian-dupu-a-discutat-la-orhei-despre-importanta-referendumului-7965_1106682.html

Președintele PNL Diaspora Republica Moldova, Adrian Dupu, a avut o întrevedere cu biroul de conducere al organizației teritoriale PNL Orhei, Republica Moldova. S-a discutat despre alegerile pentru președintele României și Parlamentul României, precum și despre importanța referendumului din 20 octombrie din Republica Moldova, pentru aderarea țării la Uniunea Europeană, transmite IPN.

„Cu toții înțelegem importanța acestuia și există o mobilizare puternică din partea membrilor PNL pentru acest referendum”, se arată într-un comunicat de presă.

Participanții la discuție au analizat rezultatele alegerilor din 9 iunie și au discutat despre ce poate fi îmbunătățit pentru viitoarele scrutine. Urmează un sfârșit de an foarte aglomerat din punct de vedere electoral, de aceea Adrian Dupu a cerut colegilor să înceapă mobilizarea de pe acum.

Totodată le-a transmis că rezultatul alegerilor din 9 iunie al organizației PNL Republica Moldova a crescut nivelul așteptărilor, de aceea cu toții trebuie să muncească de două ori mai mult la următoarele alegeri din acest an.