logo

150 de moldoveni de succes, promovaţi în cadrul unui proiect susţinut de Mobiasbancă


https://www.ipn.md/ro/150-de-moldoveni-de-succes-promovati-in-cadrul-unui-proiect-7966_1020289.html

150 de moldoveni de succes au fost promovaţi în cadrul unui proiect lansat de Mobiasbancă – Groupe Société Générale şi Agenţia Publicis Moldova.

Potrivit autorilor, proiectul vine să arate lumii întregi că Republica Moldova are cu cine se mândri şi are exemple de viaţă care ar putea inspira pe oricine, transmite IPN.

Istoriile de succes ale protagoniştilor proiectului au fost prezentate în cadrul unei festivităţi organizate joi, 21 mai. Aceştia au primit din partea Mobiasbancă – Groupe Société Générale, în semn de recunoştinţă şi apreciere a talentului, câte un card bancar personalizat cu deservire gratuită pe toată perioada de valabilitate.

Preşedintele băncii, Ridha Tekaia, a declarat că sunt oameni cu dăruire şi talent, care duc faima ţării peste hotare, dar sunt mai puţin cunoscuţi în Republica Moldova. „Republica Moldova are nevoie de o imagine bună  peste hotare şi acest lucru poate fi realizat cu ajutorul oamenilor talentaţi din această ţară. Eu sper că prin această iniţiativă vom face cunoscute aceste nume şi vom inspira şi alţi oameni să devină mai curajoşi şi să facă lucruri frumoase”, a notat Ridha Tekaia.

Veaceslav Cebotari, director clienţi Publicis Moldova, a declarat că cele 150 de poveşti de succes selectate în cadrul acestui proiect reprezintă doar un început. Numărul acestora cu siguranţă va fi dublat, poate chiar triplat.

Cele 150 de poveşti de succes pot fi vizualizate pe aplicaţia mobilă „150 Moldoveni”, dezvoltată pentru Android şi iOS, care poate fi descărcată gratuit de pa Play Store şi Apple Store.