Sistări temporare de apă pentru 1 februarie

Consumatorii din strada Matei Basarab, 10, 10/2, 15/2 din capitală vor rămâne marți, 1 februarie, fără apă la robinet. Sistările sunt planificate între orele 09.00 și 18.00, timp în care SA „Apă-Canal Chișinău” va efectua lucrări, transmite IPN.

Tot marți, de la ora 09.00 și până la ora 20.00, furnizorul va efectua lucrări de branșare a apeductului nou construit în strada Cobzarilor, 95. Ca urmare, furnizarea apei va fi întreruptă pe străzile Pomicultorilor, Viticultorilor, Prepeliței, Bujorilor, Busuiocului, Bugeacului, Baltagi, Focșani, Vlad Țepeș, Costești, Haiducilor, Galați, Sf. Ștefan, Sitarului, Livadarilor și Brăila. De asemenea, apa va fi sistată pe străzile și stradelele Sihastrului, Izvoarelor, Schinoasa Deal, Schinoasa Deal și Colinei.

Consumatorii vizați sunt îndemnați să-și asigure rezerva minimă de apă pe perioada sistărilor. După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Pentru informații suplimentare consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.