Sistări de trafic pe str. Alexandru cel Bun din capitală

În perioada 29 iulie – 8 august este suspendat traficul rutier pe str. Alexandru cel Bun, tronsonul cuprins între străzile Sfatul Țării și Serghei Lazo, sectorul Centru al capitalei. Măsura este luată pentru executarea unor lucrări de reabilitare a rețelelor exterioare de apeduct și canalizare, transmite IPN, cu referire la un comunicat de presă al Primăriei Chișinău.

În această perioadă, microbuzele nr.103, 108, 171, 174 și 188 vor avea traseul modificat și vor circula de pe str. Alexandru cel Bun pe str. Sfatul Țării, str. Mitropolit Dosoftei, str. Serghei Lazo, str. Columna și în continuare pe traseul stabilit.

De asemenea, între 29 iulie și 8 august va fi sistat traficul rutier pe aceeași stradă, tronsonul cuprins între străzile Tighina și Bulgară. În perioada 29 iulie – 15 august sunt anunțate restricții de trafic pe str. Alexandru cel Bun, la intersecția cu str. Bulgară.

În perioada executării lucrărilor, microbuzele nr.103, 108, 171, 174 și 188 vor circula de pe str. Dimitrie Cantemir pe str. Ismail, str. Bulgară, str. Alexandru cel Bun și în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează cartierele în care este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.