Setează-ți independent PIN-ul pentru LiberCard, Visa Classic Avanti și Mastercard World Elite

Pentru asigurarea securității cardului bancar și a banilor tăi din cont, Moldova Agroindbank a extins serviciul PIN by SMS. Acum, solicitând emiterea LiberCard, Visa Classic Avanti sau Mastercard World Elite, nu vei mai primi plicul tradițional cu PIN codul cardului, ci instrucțiunea cum să-l setezi desinestătător.


Îți propunem 2 metode pentru a activa cardul și a seta PIN-ul personalizat: prin aplicația mobilă App MAIBank sau prin expedierea unui SMS cu ultimele 4 cifre ale cardului la numărul scurt 6242. După ce primești codul de activare, mergi la orice bancomat MAIB şi introduci PIN-ul, pe care doar tu îl vei cunoaște. E simplu, rapid și gratuit!


La bancomatele MAIB este disponibilă nu doar opțiunea de setare independentă a PIN-ul pentru un card nou, dar și de modificare a celui existent. Accesul la acest serviciu este oferit non-stop.


Serviciul PIN by SMS este disponibil pentru cardurile: GAMA Universal, GAMA Start, GAMA Premium, Mastercard Platinum, Mastercard Gold Debit, Visa Platinum PayWave, Visa Gold Debit, Amex Green Debit MDL/USD/EUR, Amex Gold Debit MDL/USD/EUR.

În prezent, ai posibilitatea de a comanda un card la distanță, prin intermediul App MAIBank, precum și de a solicita livrarea lui la domiciliu.


Comandă acum un card din colecția GAMA prin intermediul App MAIBank și beneficiază de următoarea ofertă:

·         livrarea cardului GAMA Premium e gratuită până pe 31 decembrie 2021;

·         livrarea cardurilor GAMA Start și GAMA Universal e gratuită până pe 30 iunie 2021.
 

Odată ce îl primești acasă, poți seta independent PIN-ul, după care ești liber de a face achitări în siguranță oriunde și oricând.


_______

DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.