Protest la Parlament: Vremurile bune au venit doar pentru guvernare!

Socialiștii au organizat o nouă acțiune de protest în fața Parlamentului, în timp ce se desfășura ședința în plen. Aceștia au criticat politica guvernării, spunând că este antipopulară și distructivă, transmite IPN.

Participanții la protest au declarat că guvernarea este departe de problemele cotidiene ale poporului și de realitățile cărora trebuie să le facă față. Președintele fracțiunii PSRM din Consiliul municipal Chișinău, Alexandr Odințov, a amintit afirmațiile prim-ministrului Natalia Gavrilița despre faptul că guvernarea nu se preocupă de „lucrurile de moment”, ea se gândește la „cele veșnice”.

Deputatul Petru Burduja a menționat că închiderea universităților va provoca exodul tinerilor din Republica Moldova, iar populația țării este în general lăsată în voia sorții. Parlamentarul s-a referit la reforma cere prevede comasarea prin absorbție a unor instituții se învățământ superior. „Dacă sunteți incompetenți, recunoașteți acest lucru și faceți loc celor care știu cum să ia decizii, cum să-și asume responsabilitatea și să dezvolte Moldova”, a spus deputatul.

Deputatul Adrian Lebedinschi a declarat că partidul de la guvernare „vinde țara”, a mințit pensionarii, nu a majorat salariile oamenilor, în schimb a admis creșterea multiplă a prețurilor la toate. „Vremurile bune au venit, dar numai pentru guvernare”, a spus deputatul socialist.

Deputații socialiști au mai spus că guvernarea actuală este cel mai mare rău pentru Moldova iar toate problemele din țară vin de la Partidul Acțiune și Solidaritate. Potrivit lor, partidul de la guvernare duce Moldova spre eșec și face tot posibilul pentru a distruge țara.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.