PDM își îndeamnă susținătorii să iasă duminică la protestul din PMAN

Partidul Democrat își îndeamnă membrii și simpatizanții să participe duminică, 6 decembrie, la protestul din Piața Marii Adunări, „pentru a apăra votul celor care vor o altfel de politică”. Declarațiile în acest sens au fost făcute de liderul formațiunii, Pavel Filip, după ședința comună a Biroului executiv PDM și președinților organizațiilor teritoriale ale formațiuni, transmite IPN.

„Partidul Democrat din Moldova consideră că în ultimele zile am asistat la un dezmăț total în Parlament. A apărut o creatură monstruoasă care a călcat în picioare legea, Constituția, dar și bunul simț. O creatură care a reușit ceea ce părea neverosimil – să aducă hoții de miliarde la guvernare. E o sfidare față de oameni, o sfidare față de țară să-ți bagi joc astfel de acest popor și de politica țării în general”, a notat liderul PDM.

Potrivit lui, pe lângă proiectele antisociale și schemele criminale, această coaliție monstruoasă a reușit să strice relațiile cu doi parteneri strategici – SUA și UE.

Pavel Filip a mai spus că nu este clar ce concluzii și-au făcut socialiștii din rezultatele alegerilor prezidențiale, însă este clar că „oamenii și-au dat votul pentru schimbări, pentru o altfel de politică și pentru că nu vor hoți la guvernare”. „Și acest vot trebuie apărat. Dragi membri și susținători ai PDM, dragi prieteni, vă îndemnăm să ieșim în PMAN și să apărăm votul celor care vor altfel de politică. Dacă și pe dumneavoastră v-a dezgustat profund dezmățul din Parlament, dacă și dumneavoastră nu vreți hoți la guvernare, vă îndemn să ieșim duminică și să spunem acest lucru clar și răspicat, astfel ca să audă și ei acest lucru”, a menționat liderul democrat.

Acesta a îndemnat oamenii să respecte la protest măsurile sanitare, inclusiv să poarte mască de protecție și să respecte distanța socială.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.