Octavian Țîcu: 11 iulie 2021 poate deveni o zi istorică

Președintele Partidului Unității Naționale, Octavian Țîcu, a votat pentru o schimbare. După exercitarea dreptului la vot, politicianul a apreciat mobilizarea diasporei, „care vor să dea o şansă ţării de a avea un viitor european”, a spus Octavian Țîcu, citat de IPN.

Octavian Țîcu a îndemnat moldovenii să-şi invite prietenii, vecinii, rudele, părinţii, copiii, pe toţi cei „care pot să întrerupă, printr-un singur exerciţiu de voinţă, toate nedreptăţile făcute cetăţenilor acestui pământ de peste 200 de ani. „Ieşiţi la vot, fiţi alături de noi şi împreună să învingem. Noi vom fi alături de toţi cei care vor semnala încălcări sau abateri. Vom fi alături şi de cei din Zona de Securitate. De mâine să ne bucurăm de o nouă zi care ne va aduce ceea ce ne dorim cu toţii”, a fost mesajul lui Octavian Țîcu.

Președintele Partidului Unității Naționale, Octavian Țîcu, a votat la secția deschisă la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Astăzi, secțiile de votare vor fi deschise până la 21.00. Pentru validarea rezultatelor alegerilor, este necesară participarea la scrutin a 1/3 din numărul de persoane înscrise în listele electorale. Pragul electoral pentru o formațiune politică este de 5%; pentru un bloc electoral – 7% și pentru candidații independenți – 2%.
 

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.