Maib continuă să primească plata pentru serviciile Orange și Moldcell cu 0 lei comision la terminalele de autoservire maib

Pentru că te înțelege, maib îți pune la dispoziție o soluție simplă, comodă și, cel mai important, gratuită de plată a facturilor către operatorii de telecomunicații Orange și Moldcell – la terminalele de autoservire a băncii.

De gratuitate beneficiază atât clienții maib, cât și orice persoană care are o factură de la Orange sau Moldcell și vrea să o achite cu 0 lei comision. La terminalele maib plățile se acceptă cu bani cash sau cu orice card bancar emis de o bancă din Moldova sau din străinătate.

În cazul achitării facturilor prin aplicația mobilă maibank sau internet banking se aplică următoarele comisioane:

  • 0 lei pentru Orange PrePay și Moldcell PrePay;
  • 2 lei pentru Orange Abonament și Moldcell Abonament.  
     

La ghișeul băncii nu se percepe comision pentru factura Orange PrePay sau Moldcell PrePay. În cazul achitării contului la Orange Abonament și Moldcell Abonament comisionul va fi de 10 lei.

Să știi că rețeaua dezvoltată de terminale de autoservire îți permite să achiți în doi timpi și trei mișcări orice factură, nu doar cea către Orange sau Moldcell.

La cele peste 190 de terminale de autoservire faci operaţiuni bancare oricând ai nevoie, fără să te deplasezi la bancă:

  • achiți facturile pentru serviciile comunale;
  • achiți ratele la credit;
  • alimentezi contul curent sau de card maib;
  • achiți taxele de stat, amenzile, serviciile publice prin Mpay și multe altele.
     

Terminalele de autoservire maib fac parte din grupul de servicii maib 365, care este disponibil oricând și oriunde ai fi, 24/7, 365 de zile pe an.

Maib – simplu și ușor!


*******
DISCLAIMER: Autorii comunicatelor – nu agenția de presă IPN – poartă responsabilitate exclusivă pentru corectitudinea și esența conținutului comunicatului, prezentat spre publicare și/sau distribuire.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.