Incendiu puternic la un depozit cu vopsea din capitală

Un depozit cu vopsea, din strada Calea Basarabiei din capitală, a luat foc în această dimineață, 21 aprilie. La fața locului a fost mobilizată toată garnizoana municipiului Chișinău a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. Potrivit martorilor, o parte din pereții depozitului s-au prăbușit. Aproape de ora 09.00, pompierii au reușit să localizeze incendiul.

Contactată de IPN, ofițerul de presă al IGSU, Liliana Pușcașu, a declarat că apelul la 112 a parvenit la ora 07.19, iar la fața locului sunt mobilizate 15 echipaje de pompieri disponibile. Este vorba despre o suprafață de două-trei mii de metri pătrați, iar cantitatea și tipul de vopsea nu se cunoaște. Inițial exista pericol de explozie, însă acesta a fost depășit.

Zona a fost încercuită, fiind restricționat accesul trecătorilor. Odată cu localizarea incendiului, flăcările nu se mai răspândesc, fiind exclus pericolul pentru clădirile din preajmă.

„Din informațiile preliminare, în clădire nu se afla nimeni. Victime nu sunt raportate. Cauzele și circumstanțele urmează să fie stabilite după finalizarea intervenției”, a menționat Liliana Pușcașu.

Dvs. folosiți o componentă de ADS Blocker.
IPN e menținut din publicitate.
Susțineți presa liberă!
Unele funcționalități pot fi blocate, vă rugăm să dezactivați componenta de ADS Blocker.
Mulțumim pentru înțelegere!
Echipa IPN.